feb 20

Étkezés befizetése!

Tisztelt Szülők !

Az ebédbefizetés rendje 2015.január hónaptól megváltozott. Tényleges fogyasztás alapján utólag állítjuk ki a számlát,amit a gyereknek átadunk s ezt követően a tárgy hónapot követő 1.szerda illetve csütörtök a fizetési határidő. Annak ellenére, hogy mindenkinek átutalásos számla készül, természetesen továbbra is van mód a készpénzes teljesítésre. (Amennyiben lehetséges a pontos összeget készítsék elő.)

Technikai problémák miatt a januárra vonatkozó számlát sajnálatos módon csak a mai nap folyamán tudtuk átadni a tanulóknak, ezért az erre az időszakra vonatkozó befizetési határidő 2015.02.25.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét és a határidők betartását!

Köszönettel:

Gazdasági iroda

feb 20

Farsang 2015

Farsang – Egervári Enéh szemével

Végre valahára befejeződtek ezen a napon is a rövidített órák, és közeledett a farsang. Mindenki öltözködni kezdett.

Tovább a teljes tartalomhoz »

feb 02

Alapítvány

Tisztelt Látogató!

Kérjük, adója 1 %-nak felajánlásával támogassa a Karizma Budaörsi Római Katolikus Nevelési-Oktatási Alapítványt!

Az alapítvány fő céljai a következők: Az intézményben folyó nevelés-oktatás szellemi, tárgyi, pénzügyi támogatása; Az intézményben folyó kutató tevékenység szervezése, támogatása; Kísérleti programok szervezése, támogatása; A rászoruló gyerekek támogatása; A tehetséges gyerekek támogatása; Az intézmény munkája során felhalmozott szellemi tőke felhasználása, terjesztése intézményen kívül.

Adószám: 18681505-1-13
Köszönjük felajánlását!

jan 29

Boronkay Informatika Verseny

2014. december 18-án rendezték meg a Boronkay Informatika Verseny döntőjét Vácon. A versenyen  Ferenczy Domonkos 8.osztályos tanuló III. helyezést ért el.

Gratulálunk Neki!Domi

jan 26

Beiskolázás

Beirartkozás

 

Tovább a teljes tartalomhoz »

Page 1 of 612345...Utolsó »