feb 03

Ingyenes tankönyvellátás

  1. szeptember 1-jétől az első – negyedik évfolyamon, majd a további években felmenő rendszerben az állam térítésmentesen biztosítja a tankönyveket a tanulók részére.

E mellett rászorultsági alapon az 5.-8. évfolyamokon továbbra is biztosítjuk az ingyenes tankönyvellátást. Ennek érdekében felmérjük a normatív kedvezmény iránti igényt. A jogosultságot okirattal igazolni szükséges az igénylés benyújtásakor és a tankönyvek átvételénél is.

Tovább a teljes tartalomhoz »

feb 01

A magyar kultúra napja

2016 január 22.-én tartottuk a magyar kultúra napját.
Ezen a napon elelevenítettük Kossuth Lajos szavait, amiből most egy idézetet fogok írni:-Magyarországot, a poklok kapui sem tudják megdönteni.-Szerintem a magyar nemzet, csak úgy tud fönnmaradni, hogyha ezek a gondolatok bennünk élnek.
A másik gondolat, amely megfogott engem a-Dalod olyan egyszerű mint a puszták hangja. Egyszerű, de mégis oly tiszta mint a puszták harangja.-
Szerintem ne alkossunk olyat, ami csak abban a pillanatban jó, de később már elfelejtjük, hanem alkossunk olyat amit nemcsak akkor, hanem később is megbecsülnek.

Nagy Levente 5.b
Tovább a teljes tartalomhoz »

jan 26

Iskolai mesemondó és népdaléneklő verseny 2016.01.22.

Hagyományosan a magyar kultúra napja alkalmából rendezzük meg iskolánkban mesemondó és népdaléneklő versenyünket. Ebben a tanévben 60 kisdiák készült mesetanulással, népdalénekléssel erre az alkalomra.
Tovább a teljes tartalomhoz »

jan 21

Népi hangszerbemutató 2016.01.21

jan 20

Alsós farsang 2016

Tovább a teljes tartalomhoz »

1 / 16 oldal12345...10...Utolsó »